Agenda

Algemene informatie en Programma
Tuinen van De Kruidenhoeve  Den Oosterhuis 10  7707 PE Balkbrug (Ov)

  • De natuurvriendelijke sier- en kruidentuinen van De Kruidenhoeve zijn in de maanden mei tot en met september uitsluitend te bezoeken door groepen en alleen op afspraak.
    De tuinen hebben een oppervlakte van ruim 4000 m2 en enkele dierenweitjes. Een bijna 1 kilometer lang wandelpad slingert zich op een natuurlijke wijze door de verschillende tuingedeelten. Men wandelt door de groentetuin, vuurtuin, langs heksentuin en keukenhof, door de bostuin, maar ook door het geurlaantje, over het kruidenpad en langs de dierenweiden.
  • Uniek in Nederland is de uitgebreide collectie zogenoemde Bachplanten ten behoeve van de Bachremedies, ontwikkeld door de Engelse arts dr. Edward Bach.
  • Voor groepen kinderen van ongeveer 4 tot 12 jaar is er het leuke, spannende en tegelijk educatieve SpeurNeuzenPad dat zij samen met hun begeleiders kunnen volgen. Dit kan uitsluitend op afspraak.
  • Groepen met rondleiding door de tuinen (maximaal ca 25 personen) en OER-kokenANDERS (voor groepjes van minimaal 6 tot maximaal 10 personen) uitsluitend op afspraak. 

Bijdrage tuin volwassenen: € 5.-. Rondleiding volwassenen € 1,50 per persoon extra. Kinderen van 4 tot 12 jaar € 2.-, incl. SpeurNeuzenPad. 


TUINEN VAN DE KRUIDENHOEVE – BALKBRUG (Ov) – PROGRAMMA

logo-ictatwork-800